Bak’m bakt ze bruin 

 

In het afgelopen half jaar ontwikkelde Bak’m zich tot de nieuwe buurtbakker. Eigenaar/bakker Dominique Omes vertelt: “We krijgen dagelijks enthousiaste reacties van klanten.” Duin en Bosch heeft er een fijne lokale onderneming bij, met een team van mooie mensen, die een zekere afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

 

Dominique Omes: “Onze klanten weten ons te waarderen. ‘Eindelijk echt brood! Gezellige sfeer. Leuk om jullie medewerkers aan het werk te zien. Superlekkere taart en koek’, dat soort reacties krijgen we. Dat is hartverwarmend.” Bak’m werkt met natuurlijke en biologische grondstoffen, zonder toevoegingen. Dominique: “Bij brood hanteren we een eigen desem en een lang rijsproces. Bij koek en taart voegen we zo weinig mogelijk suiker toe. En dat alles doen we zichtbaar voor de klant. Met een team van mooie mensen, die een zekere afstand tot de arbeidsmarkt hebben. We werken daarbij samen met Reakt. Zij zorgen voor de begeleiding van de deelnemers. Bij Bak’m is dat Annemie Kolgen, en diverse vrijwiligers. Ontzettend leuk om met zo’n gevarieerd team te werken.”

 

Grote taarten

Bak’m was present tijdens Bakkum Bruist en het 4-uurs fietsevent van de Zeeleeuwen, ze deelden daar ciabatta broodjes en krentenbroodjes uit. Ook stonden ze met een kraam op onlangs op de kerstmarkt bij de Hoep en Hof van Kijk Uit. Dominique: “Na de opstartfase draait het team lekker. Naast horeca-ondernemers kunnen nu ook particulieren weer grote taarten bestellen. Om dat te vieren geven we in de maand december en januari bij de bestelling van een grote taart een zakje koekjes cadeau.”

 

Kerstaanbieding

En natuurlijk is er ook een kerstaanbieding: een mooi pakket met een heerlijke kerststol, kerstkoekjes en een kersttaartje, samen € 19,- (normaal € 22,-). En ook daar krijgt u dus het zakje koekjes gratis bij.